Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Iivo Niskanen suomalaisten suosikkiurheilija – maastohiihtäjät veivät kärkisijat

Maastohiihtäjä Iivo Niskanen on suosituin aktiiviurheilija suomalaisen aikuisväestön keskuudessa, kertoi sponsoroinnin ja viestinnän tutkimusyritys Sponsor Insight keskiviikkona. Myös seuraavilta sijoilta löytyvät hiihtäjät, Kerttu Niskanen ja Krista Pärmäkoski.

Iivo Niskanen ja Krista Pärmäkoski ovat olleet kymmenen suosituimman urheilijan joukossa viiden vuoden ajan. Kerttu Niskanen nousi ensimmäistä kertaa listalle. Iivo Niskanen nappasi helmikuussa Pekingin talviolympialaisissa kultaa, hopeaa ja pronssia. Kerttu Niskanen saavutti Pekingistä hopeaa sekä pronssia ja Pärmäkoski yhden pronssin.

Sponsor Insight selvitti suomalaisten suosikkiurheilijoita 17. kerran. Koskaan aiemmin kärkikolmikko ei ole tullut samasta lajista. Suomalaisten naisten keskuudessa kolme suosituinta aktiiviurheilijaa ovat Iivo Niskanen, Kerttu Niskanen ja Krista Pärmäkoski. Miesten keskuudessa Iivo Niskanen on suosituin, jalkapalloilija Teemu Pukki sijalla kaksi ja rallikuski Kalle Rovanperä kolmantena. Vuosi sitten ykkönen oli Kimi Räikkönen.