Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Santtu Raitala juhli Teivossa

Teivon ravien 75-kohdelähdöt päättyivät pihtiputaalaisen Santtu Raitalan tuplajuhliin. Ensin Raitala luotsasi Knocking Matchin suoraviivaiseen suosikkivoittoon ja pian Ilos Silmarillionin 12 000 euron arvoiselle ykkössijalle.

Ylivieskalaisen Eija Sorviston valmennukseen ennen vuodenvaihdetta tullut 6-vuotias Ilos Silmarillion kiersi kirikierroksella pitkään kolmatta rataa kärkiparin ulkopuolella, mutta selvitti lisämetrit hienosti ja kukisti lopussa tiukan vastuksen tarjonneen Knows Everythingin.

Toinen ravien merkkilähdöistä oli 6-vuotiaiden kylmäverihevosten kova kohtaaminen, jossa Ville Kalle laukkasi kahdesti alkumatkalla ja sai tyytyä nelossijaan. Kymppitonnin ykkösrahat kuittasi juvalaisen Seppo Suurosen valmentama, osaomistama ja kasvattama Core, joka jatkoi tappiotonta alkuvuottaan.

Raitalan tavoin jämsäläinen Jukka Torvinen ohjasti iltapäivän aikana kaksi voittoa. Matias Salon tallin Jason’s Camden kukisti hulppealla kirillään avoimessa lähdössä kovaa kärjessä vetäneet. Effronte Photon kanssa Torvisen taktiikka oli suoraviivainen heti startista ja toi vakuuttavan kauden avausvoiton.

Viimeistä kilpailukauttaan 15-vuotiaana juokseva Rokin Maxi oli yllättäjänä vahvin 75-kierroksen avauksessa. Myös muissa 75-kohteissa Larkko ja Esther Rich hyödynsivät vahvuuttaan ja veivät ansaitut 4 000 euron ykköspalkinnot.