Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Podcast | Jani Korpela jätti futsal-kauden kesken Venäjällä ja palasi Jyväskylään – näin entiset joukkuekaverit reagoivat

Futsalin ystäville on tarjolla Keski-Suomessa todellista herkkua, kun Kampuksen Dynamo ja Liikunnan Riemu iskevät yhteen Futsal-Liigan puolivälierissä. Jyväskyläläisseurojen paikallisderbyt ovat nousseet lajipiireissä kansalliseksi ilmiöksi viime vuosien aikana.

Venäjän MFK Torpedosta kuukauden päivät sitten Suomeen ja KaDyn riveihin palannut maajoukkuepelaaja Jani Korpela vieraili torstaina Radio Keskisuomalaisen aamulähetyksessä Henri Bergin haastattelussa. Pleijarifiilistelyn lisäksi miehet keskustelivat Korpelan lähdöstä Venäjältä kesken kauden. Korpelan mukaan syynä lähtöön oli Venäjän aloittama hyökkäyssota Ukrainaan ja koko tilanteeseen liittyvä epävarmuus.

Korpelan mukaan venäläisten pelikavereiden suhtautuminen lähtöön oli vaihtelevaa. Hänen mukaansa moni jäi siihen käsitykseen, että Korpela päätti lähteä koska pelkäsi tilannetta henkilökohtaisesti.

– Seurajohdolta tuli ymmärtäväistä viestiä. Pääsimme yhteisymmärrykseen sopimusasioista, ja pääsin siirtymään KaDyyn, Korpela kertoo.

Lähetyksessä keskusteltiin myös taannoisista EM-kisoista, joissa Suomi selviytyi sensaatiomaisesti puolivälieriin saakka ja oli lähellä pudottaa mestaruuden lopulta voittaneen Portugalin.

Kuuntele haastattelu podcastina alta.