Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Seagulls selvisi Korisliigan välieriin

Helsinki Seagulls eteni miesten Korisliigan välieriin, kun se voitti kotipelissään KTP-Basketin 78–70. Seagulls voitti puolivälieräsarjan suoraan 3–0-voitoin.

Myös Kauhajoen Karhu Basket on hankkinut paikan ensi torstaina alkaviin välieriin. Karhu Basket kohtaa välierissä Seagullsin.

KTP pisti Kisahallissa Seagullsin ahtaammalle kuin kahdessa edellisessä pelissä. Kotkalaiset kävivät johdossa vielä neljännen jakson alussa ja roikkuivat kolmanneksi viimeisellä minuutilla vain pisteen päässä. Tuon jälkeen Seagulls vei viimeiset hyökkäykset 11–4.

– En tiedä, oliko pelin alku meiltä liian hyvä, mutta sen jälkeen meillä alkoi heitto yskiä ja toisella puolikkaalla KTP juoksi helppoja koreja. Onneksi lopussa löysimme viisikon, joka runnoi meille voiton, kertasi Seagullsin valmentaja Jussi Laakso.

Seagullsin takamiehet Lassi Nikkarinen ja Petteri Koponen heittivät kumpikin 17 pistettä. Urald King teki KTP:lle 19 pistettä ja Remu Raitanen 16.

Kouvoille toinen voitto Katajasta

Kouvot otti puolivälieräsarjassa Joensuun Katajaa vastaan toisen voiton kotipelissään pistein 86–68. Kouvot johtaa ottelusarjaa nyt voitoin 2–1.

Kouvot otti pelin ohjat komealla kirillä, kun se vei toisen neljänneksen viimeiset seitsemän minuuttia puhtaasti 17–0. Kataja ei tuon jälkeen päässyt enää toisella puoliskolla iskuetäisyydelle.

Billy Boyd kunnostautui taas Kouvojen tehomiehenä 28 pisteellä. Isiah Osborne teki 14 pistettä. Katajasta Nicholas Griffin keräsi 19 ja Rahlir Hollis-Jefferson 12 pistettä.