Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

JYP pyrkii uudella strategiallaan takaisin mitalipeleihin, uusi valmennusryhmä ja maalivahtihankinta julki – katso tallenne tiedotustilaisuudesta

Jääkiekon SM-liigassa pelaava JYP Jyväskylä Oy järjesti tiedotustilaisuuden keskiviikkona 13. huhtikuuta klo 9.00. Infossa julkistettiin JYP 2025 -strategia sekä paljastettiin uutisia valmennuksesta ja pelaajistosta. Voit katsoa tiedotustilaisuuden tallenteena alta.

JYPin hallituksen puheenjohtaja Jukka Seppänen kertoi tiedotustilaisuuden alussa, että JYP on laatinut kolmen vuoden strategian, jolla joukkue on tarkoitus nostaa takaisin Liigan top6-joukkueeksi ja mitalipeleihin.

– Seura on joutunut kahden viime kauden aikana välitilaan. Se välitila loppuu nyt, Seppänen totesi.

Tiedotustilaisuudessa julkistettiin JYPin uusi valmennusryhmä, josta oli liikkunut tietoa jo ennakkoon. Päävalmentajaksi tulee kokenut kiekkovalmentaja Jukka Rautakorpi ja hänen aisaparikseen Stanley Cup -voittaja Ville Nieminen.

Keskiviikkona vahvistettiin myös odotettu pelaajauutinen: maalivahti Eetu Laurikainen palaa joukkueeseen yhden vuoden sopimuksella.

JYPin edustajia saapuu infon jälkeen Radio Keskisuomalaisen haastateltavaksi. Radiolähetys alkaa klo 11.00 ja kestää tunnin verran.