Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

LP Kangasala tasoitti lentopallofinaalit vahvalla syötöllä

LP Kangasala kukisti perjantaina Kuusamon Pallo-Karhut 3–1 naisten lentopallon Mestaruusliigan toisessa loppuottelussa, ja näin voitot ovat tasan 1–1. Mestaruuteen tarvitaan neljä voittoa.

Molempien joukkueiden onnistuneiden hyökkäysten prosentit olivat 33, mutta LP Kangasala oli selvästi parempi syötössä.

– Verrattuna ensimmäiseen otteluun kohensimme selvästi juuri syöttöä ja myös oma vastaanotto oli paremmalla tasolla. Toisesta erästä alkaen aloimme saada myös torjuntapisteitä, myös keskihyökkäys koheni, sanoi LP Kangasalan valmentaja Arttu Keränen.

Keskipelaaja Braedyn Tutton syötti kuusi kaikkiaan 11:stä LP:n ässästä, ja kun joukkue teki vain kahdeksan syöttövirhettä, niin suhde oli erinomainen. Kuusamo syötti kolme ässää ja teki 13 syöttövirhettä.

LP Kangasalan tehokkain oli 18 pistettä koonnut Ronja Heikkiniemi. Tutton teki 14 ja hakkuri Gabriela Da Silva 13 pistettä.

Carlyle Nusbaum oli 14 pisteellä PaKan ykkönen, päätöserän väliin jättänyt Adeja Lambert teki 11 pistettä. Viivi Pyhäjärvi pelasi hänen paikallaan päätöserän.

– Valmennus yritti vaihdoilla kohentaa vastaanottoa ja piristää peliämme. Teimme liikaa omia virheitä tänään. Kangasala oli edellä etenkin syötössä, Pyhäjärvi sanoi.