Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Seagulls haki välierävoiton Kauhajoelta

Kauhajoen Karhu Basket hallitsi miesten Korisliigan välieräsarjaa Helsinki Seagullsia vastaan kahdessa ensimmäisessä pelissä, mutta kolmannessa kohtaamisessa Kauhajoella Seagulls pääsi lentoon. Se haki 94–86-voiton ja kavensi ottelusarjan 2–1-voittoihin.

Neljästä voitosta ratkeavan välieräsarjan seuraava peli on torstaina Helsingissä.

Seagulls haastoi Karhu Basketin nyt alusta asti tiukemmin kuin kahdessa ensimmäisessä välierässä. Seagulls hallitsi ensimmäistä puoliskoa ja johti toisen neljänneksen puolivälissä 12 pisteellä, mutta Karhu Basket punnersi tasoihin puoliajalle.

Kolmas jakso alkoi Karhu Basketin 14–2-kirillä, mutta viimeisen kympin alussa Seagulls palasi edelle eikä enää luopunut asemastaan.

– Olimme nyt ripauksen aktiivisempia ja aggressiivisempia. Se pisti Karhun miettimään ja tarjosi meille iskun paikan. Tämä oli hieno voitto henkisestikin, sillä täältä ei ole moni joukkue hakenut voittoa, iloitsi Seagullsin valmentaja Jussi Laakso.

Lassi Nikkarinen pelasi huippupelin ja heitti Segullsille 24 pistettä. Joe Lawson säesti 19 pisteellä. Karhu Basketista Cameron Jones keräsi 16 ja Miikka Marttinen 14 pistettä.