Fulhamin hissiliike jatkuu, lontoolaisseura varmisti nousun takaisin Valioliigaan

Fulham nousee takaisin jalkapallon Englannin Valioliigaan yhden kauden tauon jälkeen. Lontoolaisjoukkue varmisti nousunsa kaatamalla kotonaan mestaruussarjan ottelussa Preston North Endin 3–0.

Serbian maajoukkuepelaaja Aleksandar Mitrovic teki ottelussa kaksi maalia. Fulhamille teki maalin myös Fabio Carvalho. Kaikki maalit syntyivät ensimmäisellä puoliajalla.

Fulham johtaa mestaruussarjaa, eikä voi enää pudota pois sarjan kärkikaksikosta. Toisessa suoran nousijan paikassa on kiinni Bournemouth. Senkin tilanne näyttää hyvältä, sillä kolmantena oleva Huddersfield on neljän pisteen päässä ja pelannut kaksi ottelua enemmän.

Fulhamin viime kaudet ovat olleet melkoista hissiliikettä. Sen kaksi edellistä visiittiä Valioliigaan 2018–19 ja 2020–21 jäivät yhden kauden mittaisiksi, mutta molemmilla kerroilla se on myös onnistunut nousemaan pääsarjatasolle heti seuraavalla kaudella.

Aiemmin Fulham oli Valioliigan vakiokalustoa, sillä se pelasi liigassa 13 kautta putkeen ennen putoamistaan vuonna 2014.

Preston on mestaruussarjassa sijalla 15.

Mainos: Mediatalo Keskisuomalainen

Mainos: Mediatalo Keskisuomalainen

Vaalimainoksesi mukana bussimatkoilla ja aamupalapöydissä

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Palvelut