Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Honka maalitehtaili SJK:n kumoon varakentällään

Hongan viimeistely sujui kuin valssi sen isännöidessä SJK:ta Helsingissä varakentällään jalkapallon miesten liigassa. Espoolaiset taituroivat pienen 332 katsojan yleisön yleisön edessä nopealla rytmityksellään ja kaappasivat pisteet tililleen 5–1-voitolla.

– Olimme tosi teräviä ja vastustajia parempia boksissa. Tiukka peli muutoin, Hongan vastuuvalmentaja Vesa Vasara kertoi.

Hongalle ottelu Töölössä oli kuluvalla kaudella jo kolmas, sillä kotijoukkueeksi sen sarja-avaukseen asettui HJK. Sitä seurasivat espoolaisten kotipelit helsinkiläisellä varakentällä Hakaa ja SJK:ta vastaan. Viikko sitten Honka kohtasi vieraspelissä Ahvenanmaalla IFK Mariehamnin.

Neljässä ottelussaan espoolaiset ovat nyt viimeistelleet yhteensä jo yhdeksän maalia.

– Tänä vuonna joukkueessa on potentiaalia hyökkäyssuuntaan. Riskit kannatti tänään, Hongan Vasara myhäili.

Odotusarvoihin nähden vaisusti sesongin alusta suoriutunut seinäjokelaissikermä joutui Matias Ralen salamamaalin takia jo toisella minuutilla takaa-ajajaksi maanantaina.

SJK:n riveistä edukseen erottui ahkerasti nousuja ja läpimurtoja hakenut Daniel Håkans, jolle valppaan maalivahti Maksim Rudakovin ohittaminen osoittautui vaikeaksi.

– Ei ole helppoa nousta, kun päästät pallon maaliin ensimmäisellä viisiminuuttisella. Ei pompi meille, mutta meidän on puolustettava joukkueena paremmin, SJK:n pelaajista Mehmet Hetemaj todisti.