Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Suursuosikit nappasivat Vermon muhkeat ykköspalkinnot

Vermon keskiviikkoravien päälähtöinä ravattiin Tuplaa voittosumma -lähdöt, joissa voittajat palkittiin 5 000 eurolla. Ne kilahtivat Rocktown Judgen ja Bean Fighterin omistajien tileille.

Henri Bollströmin taktiikka Rocktown Judgen kanssa meni jyväskyläläisen ohjastajataiturin suunnitelmien mukaan, kun hän torjui ulkopuolelta matkaan kiihdyttäneen kovan kanssakilpailijan Cala Bonan ja Olli Koivusen. Orimattilalaisen Ville Herttuan valmentama ja omistama Rocktown Judge hallitsi kisaa maaliin saakka parastaan antamatta.

Toisessa vastaavassa kisassa oli voittaja niin ikään vakuuttava. Jyrki Tammimetsän ohjastama Bean Fighter oli menohaluinen ja täräytti heti kirivaiheen alussa aina keulapaikalle asti, josta karkasi murskavoittoon.

– Takasuoralla, kun käänsin hevosen kiriin, oli tarkoitus lähteä vaan ajamaan tasaisesti eteenpäin. Bean Fighter lähti hyvällä paineella menemään ja meni keulaan jo, Tammimetsä yllättyi.

– Bean Fighter koko ajan kehittyy, kun startteja saa. Tästä tulee tosi kiva kilpahevonen.

"Yllättävän hyvä oli"

Lämminveristen tammojen lähdössä Ypäjällä asuvan Sanna Kiisken valmentama Bluehill's Sparkle oli kirivaiheessa kilpasisaruksiaan etevämpi ja voitti murskatyyliin.

Kylmäverisille tammoille oli myös oma kisansa. Siinä Jarmo Saarela sai taiteiltua Weronan sallitulla askellajilla startista maaliin, ja 10-vuotias tamma kiri selvään ykköstilaan.

Kylmäveristen tasoitusajossa Helmen Humu debytoi Teemu Okkolinin treenistä loistavasti. Kolossimainen 8-vuotias oli keulasta lyömätön.

– Vähän voitto totta kai yllätti, kun uudet systeemit kotona ja kaikki. Hyvin se oli treenannut, mutta yllättävän hyvä oli, Okkolin pyöritteli.

Tommi Kylliäisen valmentama ja ohjastama Leemark's Icy täydensi ykköstilallaan oikean Toto65-rivin. Täysosumalla voitti 900,96 euroa, viidellä oikealla merkillä sai 19,57 e.

Maamme pääradalla Vermossa ravataan tällä viikolla vielä kahdesti, kun viikonloppuna on vuorossa kaksipäiväiset Finlandia-ravit.