Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Hongan Voutilainen pelaa jalkapalloliigassa elämänsä kevättä: "Onneksi tulee paljon pelejä, niin ei tarvitse harjoitella"

Hongan hyökkäävä keskikenttäpelaaja Jerry Voutilainen pelaa elämänsä kevättä jalkapalloliigassa.

Viime vuonna neljä osumaa viimeistellyt Voutilainen on iskenyt tällä kaudella jo kolme kaappia.

Enteileekö tämä jo 20:n maalin kautta?

– No tuskin ihan niin paljon tulee. Jos nyt kuitenkin huomattavasti enemmän kuin viime kaudella, niin siihen voisin olla tyytyväinen, Voutilainen sanoi.

Honka kukisti FC Lahden perjantaina maalein 2–0. Lahden stadionin nurmi oli edelleen muhkurainen, ja se vaikeutti molempien joukkueiden pelaamista.

– Kamppailu oli raskas, mutta tulos mieleinen. Jalkapallo on tällä hetkellä kivaa. Olen luonnonnurmen fani silloin, kun kenttä on kunnossa. Suomen oloissa täytyy olla realisti ja tyytyä tekonurmeen.

Hongan peli on kulkenut alkukaudesta todella hyvin. Siihen on syynsä.

– Pre seasonista asti meininki on ollut hyvä. Futis on just nyt kivaa. Onneksi pelejä tulee tiuhaan tahtiin, niin ei tarvitse harjoitella, Voutilainen naurahti.

FC Lahden taival on ollut takkuinen. Kolmesta kotipelistä saldona on nolla pistettä ja nolla tehtyä maalia.

– Miksi tasomme ei pysy pelistä toiseen? Se minua ihmetyttää ja se pitää selvittää nopeasti, FC Lahden päävalmentaja Ilir Zeneli sanoi.