Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

FC Lahti lisäsi SJK:n tuskaa – SJK:n päävalmentaja turhautui omiensa otteisiin

Miesten jalkapalloliigan häntäpäässä majailevan SJK:n heikko alkukausi sai jatkoa, kun FC Lahti haki Seinäjoelta täyden pistepotin maalein 2–1 (1–0). SJK voitti kauden avausottelunsa, mutta sen jälkeen on tullut viisi tappiota putkeen.

Ratkaisumaali syntyi 85. minuutilla. Arlind Sejdiu laukoi pallon huippupaikasta ylärimaan, josta peliväline kimposi SJK:n Martti Haukiojaan ja lopulta verkon perukoille. Osuma merkittiin omaksi maaliksi. Voitto oli Lahdelle kauden toinen. Ennen lauantaita joukkue oli tehnyt kauden viidessä ottelussa vain kolme osumaa.

– Meidän piti saada herätys viime viikon jälkeen. Hienosäädimme taktiikoita ja yritimme harjoituksissa korjata ongelmia, jotta saisimme kasvatettua uskoa, itseluottamusta ja rohkeutta. Tässä mielessä onnistuimme hyvin tänään, iloitsi Lahden päävalmentaja Ilir Zeneli.

Lahden ensimmäisestä vastasi Pyry Lampinen, SJK:n ainokaisesta Jake Jervis.

– Osuimme ylärimaan ja hukkasimme paikkoja, joista on vaikeampi olla tekemättä maalia kuin tehdä maali. Tärkeillä hetkillä sorruimme helppoihin virheisiin, SJK:n päävalmentaja Joaquin Gomez kiteytti ottelun turhautuneena.