Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Honka ja Ilves haastavissa kenttäolosuhteissa maalitta pistejakoon

Miesten jalkapalloliigassa pelattiin kauden toinen 0–0-tulos, kun Honka ja Ilves kohtasivat sesongin 48. kamppailussa. Honka tavoitteli neljännessä kotipelissään neljättä kotivoittoa. Ilveksen tähtäimessä puolestaan oli vierastasapelin ja kahden matkatappion jälkeen sesongin ensimmäinen täyden pistepotin saalistus vieraskentältä.

– Pelitapahtumiin nähden oikea tulos. Ja jos kotona voitetaan aina ja vieraissa otetaan piste, niin sillä ollaan jo aika korkealla, Ilveksen hyökkäävä keskikenttäpelaaja Petteri Pennanen lupsakoi.

Avausjakso tahkottiin tasaisesti, molemmat saivat aikaiseksi muutaman aihion viimeistelyyn.

Ruudun tv-taukohaastattelussa Ilveksen kapteenina toiminut Pennanen ehti kysyttäessä myöntää, että luonnonnurmikenttä oli vielä kaukana parhaasta terästään. Peli täytyi pitää yksinkertaisena, kun alusta mureni alta paikoin. Haastavuus ilmeni siinä, että tarkkojen syöttöjen antaminen väleihin kävi vaikeaksi tai jopa mahdottomaksi pallon otettua väistämättä pomppuja.

– Olosuhteet on haastavat. Sattuu ja tapahtuu kaiken näköistä. Paljon luodaan läheltä piti -tilanteita. Outoa, että päättyi 0–0, Hongan valmentaja Vesa Vasara aprikoi.