Juuri nyt | JJK ja Hercules iskevät Harjulla yhteen kärkikamppailussa – suora lähetys ottelusta on päättynyt

Jyväskyläläisryhmittymä tavoittelee ottelusta kauden seitsemättä kolmen pisteen voittoaan.

JJK Jyväskylä jatkaa kauttaan tänään torstaina kello 18.30, kun joukkue kohtaa Harjulla miesten jalkapallon Kakkosen C-lohkon kärkikamppailussa Herculeksen Oulusta.

– Luvassa on varmasti tiukka ja tasainen taisto sarjapisteitä. Molemmat joukkueet ovat aloittaneet kauden hyvin. Kun kummatkin ovat pelanneet edellisen kerran sunnuntaina, niin molemmilla on ollut yhtä monta päivää palautua tähän otteluun, JJK:n päävalmentaja Toni Lehtinen toteaa kamppailun kynnyksellä.

Lohkossaan kärkipaikalla keikkuva JJK lähtee otteluun allaan orastava kahden pelin voittoputki. Viime sunnuntaina jyväskyläläismiehistö kellisti vierasnurmella Oulun Luistinseuran 2–1-lukemin ja sitä ennen kaatui paikallisvastustaja Komeetat maalein 2–0. Kahdeksasta pelatusta väännöstä JJK on vienyt nimiinsä kuusi taistoa.

– Meidän osalta lähtökohdat otteluun ovat hyvät. Pelillisesti olemme suorittaneet koko kauden hyvin ja tasaisesti. Joukkueessa vallitsee hyvä itseluottamus ja luotan siihen, että jos teemme kentällä sovittuja asioita, niin meillä on hyvät saumat taistella voitosta.

– Jokainen joukkueemme pelaaja on tehnyt aiemmissa otteluissa valtavan työmäärän voittojen eteen ja siihen on jälleen pystyttävä, jos mielitään päästä pisteille.

Hercules on pelannut tulevan vastustajansa tavoin mainion alkukauden. Kolmen pisteen takamatkalla JJK:hon nähden oleva oululaisnippu on pelannut myös kahdeksan ottelua, jotka ovat tuoneet joukkueelle viisi voittoa ja kaksi tasapeliä. Torstain mittelöön Hercules lähtee allaan viime sunnuntain 3–2-kotivoitto Kajaanin Hakasta.

– Vastaan asettuu kokeneempi joukkue, josta löytyy hyviä pelaajia. Hercules pyrkii aktiivisesti puolustamaan hieman ylempää ja toisaalta etenemään hyökkäyssuuntaan pallonhallinnan kautta. Hercules omaa vahvan hyökkäysuhan, ja joukkueesta löytyykin maalintekoon kykeneviä pelaajia, Toni Lehtinen taustoittaa.

Oululaisvastustajalla on riveissään Kakkosen C-lohkon tämän hetken maaliahnein peluri, sillä hyökkääjä Jyri Vääräniemi on paukuttanut kahdeksassa ottelussa yhdeksän täysosumaa.

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Palvelut