VPS herkutteli kuuden maalin verran AC Oulun juhlapelissä

AC Oulu juhli 20-vuotista taivaltaan, mutta kentällä kekkerit järjesti VPS, joka nautiskeli 6–0-voiton miesten jalkapalloliigan pelissä lauantaina Oulussa.

Ottelu oli VPS:lle jo kolmas vieraspeli, jossa joukkue on mättänyt vähintään viisi maalia. Sarjanousija on tehnyt yhteensä 27 maalia, mikä oli pelin päättyessä eniten koko liigassa.

– Teimme paljon maaleja Ykkösessä ja meillä pysyi viime vuoden runko kasassa. Jos teet laadukkaita maaleja, niin ihan sama, mikä sarjataso on, ja liigataso ei pysäytä niitä maaleja, hyökkääjä Aleksi Pahkasalo analysoi.

VPS:n kaikki kuusi maalia merkittiin eri miehille. Avausmaalin tehneelle Pahkasalolle maali oli kauden neljäs, joten vaasalaisilla on jo neljä vähintään neljä maalia tehnyttä pelaajaa.

– Silloin, kun pelisysteemi toimii tuolla tavalla, niin maalintekijöitä löytyy. Oli kiva, että Antti-Ville Räisänen teki tänään ensimmäisen maalinsa, Pahkasalo sanoi.

AC Oulu ei pystynyt tarjoamaan kummoisia juhlia yli 3 000 hengen yleisölleen. Oululaisten korttitalo romahti viimeistään toisen jakson alussa, kun Miika Koskela ajettiin suoralla punaisella ulos hänen rikottuaan alimpana pelaajana VPS:n Tete Yengiä.

Mainos: Mediatalo Keskisuomalainen

Mainos: Mediatalo Keskisuomalainen

Vaalimainoksesi mukana bussimatkoilla ja aamupalapöydissä

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Palvelut