Huttusen epäonni jatkuu, nyt hajosi ohjaustehostin – "Jos vähänkään korjaa luisua myöhässä, niin pusikko kutsuu"

Jari Huttusella ongelmat jatkuivat myös lauantaina Jyväskylän MM-rallissa, sillä Rapsulan erikoiskokeen jälkeisellä siirtymätaipaleella Huttusen Ford Puman ohjaustehostimeen tuli vika.

– Tehostin ei toiminut täydellisesti. Kun käänsi vasemmalle, niin se ei tehostanut ollenkaan. Jos näissä vehkeissä vähänkään korjaa luisua myöhässä, niin pusikko kutsuu, Huttunen sanoi.

Niinpä Huttunen ajoi auton nokka suorassa Patajoen ja Vekkulan erikoiskokeet. Patajoella hän jäi Kalle Rovanperän ajamasta pohja-ajasta minuutin ja Vekkulassa eroa Ott Tänakin kärkiaikaan tuli 44,7 sekuntia.

– Kyllä tässä fiilis häviää. Ralli on rajua leikkiä, kun ensin tehdään hirveä työ ja kerätään hirveästi rahaa ja sitten laitteet eivät kestä leikkiä, Huttunen murisi.

Huttunen ja hänen managerinsa Marcus Grönholm ovat vuokranneet Ford Puma Rally1 -auton M-Sportilta Jyväskylän MM-ralliin noin 200 000 eurolla. Perjantaina auton bensatankin turvavaahdot sulivat ja auton bensansyöttö vikaantui. Huttunen hävisi sen takia yli viisi minuuttia.

Mainos: Mediatalo Keskisuomalainen

Mainos: Mediatalo Keskisuomalainen

Vaalimainoksesi mukana bussimatkoilla ja aamupalapöydissä

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Palvelut