Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Deshaun Watson sai 11 ottelun pelikiellon, ja NFL määräsi 5 miljoonan dollarin sakot

Cleveland Brownsin pelinrakentaja Deshaun Watson sai 11 ottelun pelikiellon, ja NFL määräsi hänelle 5 miljoonan dollarin sakot torstaina liigan ja NFL-pelaajaliiton välisessä sovinnossa.

Sopimuksen ehdot edellyttävät myös, että Watson käy läpi käyttäytymisasiantuntijoiden ammatillisen arvioinnin ja noudattaa heidän hoito-ohjelmaansa.

Watsonia on syytetty seksuaalisesta väkivallasta ja sopimattomasta käytöksestä hierontaistuntojen aikana. 25 naista nosti Watsonia vastaan kanteet hänen pelatessaan Houston Texansissa.

Syytösten ja tekojensa vuoksi Watson jätti väliin koko NFL kauden vuonna 2021. Syiksi ilmoitettiin: "ei-vammautuneet henkilökohtaiset syyt".

Pelinrakentaja allekirjoitti viime keväänä Cleveland Brownsin kanssa viisivuotisen sopimuksen, joka on arvoltaan 230 miljoonaa dollaria. Se on NFL:n historian suurin sopimus taatulla rahalla.

– Deshaun on päättänyt tehdä kovaa työtä, työstääkseen itseään, se on välttämätöntä, jotta hän voi palata, sanoi NFL:n komissaari Roger Goodell CCN:n mukaan.

– Jonain päivänä kerron oman puoleni tarinasta. Olen aina puolustanut viattomuuttani ja seison siinä. Voidakseni jatkaa uraani eteenpäin, minun on laitettava ylpeyteni sivuun, kommentoi Watson sovintosopimustaan.