Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

J. Karjalainen kunnostautui syöttäjänä – Hakulinen loisti Rauman Äijänsuolla muutoinkin kuin kultaisen kypäränsä takia

Rauman Lukon hyökkääjä Jere Karjalainen ei ainakaan voinut tiistaina Lukko–JYP-ottelun aikana rallatella sukunimikaimansa J. Karjalaisen laulua ”Mies jolle ei koskaan tapahdu mitään”, sillä Karjalainen keräsi ottelussa kaksi syöttöpistettä, otti tahattomassa tilanteessa korkeasta mailasta 2+2 minuutin jäähyn, jonka aikana vastustaja värkkäsi avausosumansa, sekä joutui myös itse traktoripaitojen taklaamaksi kerran jos toisenkin.

– Tapahtumarikas ja vauhdikas ottelu. Meiltä tylyt lukemat, mutta 18 minuuttia jäähyjä on liikaa. Siihen pitää jatkossa kiinnittää huomiota, Karjalainen totesi.

Ottelun voitti Lukko lopulta selkein 5–1-lukemin. Erityisesti kapteeni ja kultakypärä Anrei Hakulinen oli kovassa vireessä keräten pisteet 2+2.

Äijänsuolla jännättiin, tapahtuisiko myös Karjalaisen maalisarakkeessa jotain, sillä viiden pelatun pelin jälkeen se näytti vielä pyöreää nollaa. No eipä tapahtunut. Kokeeko Karjalainen jo maalintekopaineita?

– Ei tässä mitään hätää ole. Täytyy tässä itsekin alkaa ampumaan syöttelyn ohella, Karjalainen vastasi.