Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Vilppaan voitto jätti Korisliigassa enää Pyrinnön nollille

Salon Vilpas otti miesten Korisliigassa kauden ensimmäisen voittonsa, kun sarjan ainoat ilman voittoja olleet joukkueet, Vilpas ja Pyrintö, kohtasivat tiistaina Salossa. Vilpas oli parempi pistein 91–85.

Peli eteni kolmijakoisesti, kun Vilpas nousi ensin 11 pisteen johtoon, mutta Pyrintö käänsi toisen neljänneksen 35–22-voitolla nimiinsä yhdeksän pisteen taukojohdon.

Pyrintö johti jo 13 pisteellä, mutta Vilpas piristyi kolmannen jakson lopussa ja nousi 29–15-jaksovoitolla uudestaan johtoon ja lopulta voittoon.

Vilppaan valmentaja Jussi Savolainen ei riemuinnut päävalmentajauransa ensimmäisestä pääsarjavoitosta.

– Siirtymäpuolustus oli meiltä hankalaa, ja vastustaja pääsi nostamaan aivan liikaa lay up -koreja. Myös 23 pallonmenetystä on uskomaton määrä. Ajoittain pelimme oli hyvää, mutta sitten tuli sooloilupätkiä liikaa, Savolainen kritisoi.

Keyshawn Feazell teki Vilppaalle 25 pistettä ja Mikko Koivisto 16. Pyrinnöstä Ike Smith ja Tomas Pihlajamäki päätyivät 22 pisteeseen.