Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

ESPN: Nyrkkeilyn Fury–Chisora-ottelu viimeistelyä vaille varmaa

Ammattinyrkkeilyn raskaan sarjan WBC-liiton hallitseva mestari Tyson Fury ei saanut odotettua suurottelua Anthony Joshuaa vastaan, mutta kehässä mies kuitenkin nähtäneen joulukuun alussa.

ESPN kertoi tiistaina lähteisiinsä vedoten, että neuvottelut Furyn ja Derek Chisoran ottelusta 3. joulukuuta ovat jo lähestulkoon valmiit.

Fury (32 voittoa, 0 tappiota, 1 ratkaisematon) julisti keväällä lopettaneensa uransa voitettuaan Dillian Whyten, mutta elokuussa mies jo puuhasi kohtaamista Chisoran kanssa.

Syyskuussa Fury sitten ilmoitti, että huippuottelu Anthony Joshuaa vastaan olisi toteutumassa 3. joulukuuta. Brittihuippujen yhteenotto kariutui kuitenkin kuun lopulla, kun osapuolet eivät päässeet sopuun neuvotteluissaan.

Seuraava tähtäin Furylla on kolmen liiton mestarin Oleksandr Usykin kohtaamisessa, joka voisi kenties toteutua ensi vuonna. Tuota ennen Fury tarvitsee ottelutuntumaa, ja pitkään raskaan sarjan ammattilaiskehissä pyörinyt Chisora olisi sopiva vastus.

Suomessa Chisora, 38, muistetaan Robert Heleniukselle joulukuussa 2011 kärsimästään tappiosta. Hän päätti heinäkuussa kolmen ottelun tappioputkensa voittamalla Kubrat Pulevin.

Jos Fury–Chisora toteutuu, se olisi kaksikolle jo kolmas kohtaaminen. Fury otti pistevoiton kesällä 2011 ja päätti marraskuussa 2014 otellun uusintaottelun keskeytyksellä 10. erässä.