Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

KooKoon kurimus kotikaukalossa jatkuu

KooKoo keikkuu miesten jääkiekkoliigan keskikastissa, mutta kotikaukalossaan kouvolalaisjoukkue on sarjan kirkkaasti surkein ryhmä. KooKoon kotisaalis seitsemän ottelun jälkeen on viisi pistettä, kun joukkue meni torstaina häviämään neljän ottelun tappiokierteensä katkaisseelle JYPille maalein 1–2.

KooKoo kävi toisessa erässä johdossa sentteri Miska Siikosen ohjausmaalilla. Päätöserässä isäntien piti naulata kamppailu kuuden minuutin ylivoiman aikana, mutta Reid Gardiner nosti vieraat taisteluun alivoimatasoituksellaan. Jerry Turkulaisen vahva karvaus tuotti 57. minuutilla Aaro Vidgrenille paikan voittomaalin tekemiseen.

Lohjalaislähtöinen Vidgren, 25, on ollut suuren osan urastaan nelosketjun hyökkääjä, mutta on koonnut alkukaudesta jo tehopisteet 5+0. Kun edelliskausi tuotti Vidgrenille Sportissa saldon 7+0, on hänen edellisestä syöttöpisteestään aikaa liki kaksi vuotta.

– Muistan sen syötön silti hyvin. Se oli Vaasassa Tapparaa vastaan, ja Riskan "Eki" (Erik) teki siitä maalin. Olen oppinut lapioimaan irtokiekkoja sisään. Tässä pelissä puolustimme hyvin. Emme päästäneet KooKoota hyville tekopaikoille, kommentoi Vidgren kauden toisen voittomaalinsa jälkeen.

– Hirveän paljon maalipaikkoja ei tänään (torstaina) nähty. Sehän sopii vierasjoukkueelle, että kaukalon keskusta on tukossa, kiteytti JYP-luotsi Jukka Rautakorpi.

Toiseksi vähiten kotipisteitä (8) on koonnut HPK.