Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Lukko tyrmäsi Ässät paikallispelien avauksessa – tehomies keräsi kiekon talteen nuorelle puolustajalle

Jääkiekkoliigan kauden ensimmäinen Satakunnan paikallispeli oli perjantaina tasainen noin puolen erän ajan. Sen jälkeen ottelun haltuunsa otti Lukko, eivätkä Ässien kavennusmaalit kolmannessa erässä enää muuttaneet tilannetta ratkaisevasti.

Raumalaiset voittivat paikallispelien viikonlopun avauksen 6–2. Loppuunmyydyssä pelissä oli 6 150 katsojaa.

– Näihin aina syttyy, kun halli on täynnä väkeä ja yleensä pelit ovat vielä kovia fyysisiä vääntöjä. En osaa sanoa, miksi Ässiä vastaan syntyy usein tehojakin, maalin tehnyt ja kaksi syöttänyt Sebastian Repo totesi.

Erityisen maalin iski 19-vuotias puolustaja Kalle Ervasti. Kun muut juhlivat osumaa, Repo huolehti muistokiekon keräämisestä talteen.

– Aivan mahtava oli kokemus, ei tarvittu erityistä latausta. Ensin mietin vähän, että menikö veto maali. Kävin kuittaamassa Linus Nymanille, että heitä vielä yksi, niin kyllä minä upotan, Ervasti iloitsi.

– En ollut ihan varma, oliko Kalle jo osunut. Olin kärppänä paikalla ja varmuuden vuoksi poimin kiekon talteen. Ne ovat hienoja hetkiä, itse vieläkin muistan, kun tein ensimmäisen maalini, Repo sanoi.