Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Pekka Jormakka jatkaa Jukureissa myös ensi kaudella – "Täällä hallille on aina hauska tulla"

Jukurit julkaisi Jormakan jatkosopimuksen CHL-ottelun aikana.

Mikkelin Jukurit julkisti tiistain CHL-ottelun toisen erän mainostauolla tärkeän jatkosopimuksen jäähallin mediakuutiolla. Hyökkääjä Pekka Jormakka jatkaa seurassa myös kaudella 2023–2024.

Jormakka seurasi illan CHL-kamppailua loukkaantumisen takia katsomosta.

32-vuotias Jormakka saapui Jukureihin kaudelle 2021–2022 ja on ennen tuota pelannut muun muassa KHL:ää Jokereissa, HK Vitjazissa ja Sibir Novosibirskissa sekä Liigaa JYP:ssä, Pelicansissa ja Tapparassa. Palkintokaapista löytyy niin SM-kultaa (2008–2009), -hopeaa (2011–2012, 2013–2014, 2014–2015) kuin -pronssia (2009–2010).

Viime kaudella Jormakka pelasi Jukuri-paidassa 42 runkosarjaottelua tehoin 9+19 ja tällä kaudella hyökkääjä on tehnyt 16 otteluun kuusi maalia ja napannut kolme syöttöpistettä. CHL:ssä Jormakka on iskenyt kuuteen otteluun 4+1.

Toista kauttaan Jukureissa pelaava Jormakka kertoo, että jatkopäätökseen vaikutti moni tekijä.

– Täällä on ollut tosi hyvä meininki siitä saakka kun saavuin joukkueeseen. Kun valmennus ja joukkueen runko pysyy suurin piirtein samana myös ensi kaudella, uskon, että hyvä meno jatkuu. Myös perhe viihtyy täällä, joten ei ole mitään syytä lähteä muuttamaan toimivaa arkea, kertoo Jormakka Jukurien tiedotteessa.

– Kun ikää on tullut lisää, arvostaa enemmän paikkaa, jossa on hyvä olla. Täällä hallille on aina hauska tulla eikä arki ole puurtamista.