Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Qatarin MM-turnauksessa tänään neljä ottelua – Hollanti, Englanti ja Ecuador hakevat toisia voittojaan

Jalkapallon miesten MM-lopputurnauksessa Qatarissa pelataan tänään neljä ottelua. B-lohkossa pelataan ottelut Wales–Iran ja Englanti–USA, joista ensiksi mainittu alkaa Suomen aikaa kello 12 ja jälkimmäinen kello 21. A-lohkon pelit ovat kello 15 alkava Qatar–Senegal ja kello 18 käynnistyvä Hollanti–Ecuador.

Tämän päivän ottelut käynnistävät lohkojen toisen pelikierroksen. A-lohkossa Hollanti sekä Ecuador ovat kolmessa pisteessä ja Senegal sekä Qatar nollassa. B-lohkossa Englanti on kolmessa, Wales sekä USA yhdessä ja Iran nollassa pisteessä.

Ecuador käynnisti MM-urakkansa voittamalla kisaisäntä Qatarin 2–0. Senegal hävisi Hollannille samoin lukemin. Englanti murskasi Iranin 6–2 ja USA pelasi 1–1-tuloksen Walesia vastaan.

Englannille huolta on aiheuttanut kapteeni Harry Kanen nilkkavamma, jonka hän sai Iran-ottelussa. Englannin päävalmentaja Gareth Southgate vahvisti torstaina BBC:lle, että Kane on pelikunnossa.

Southgate sanoi myös, että keskuspuolustaja Harry Maguiren olo on jo parempi. Maguire tunsi itsensä huonovointiseksi Iran-ottelun loppupuolella.