Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

MM-futispodcast | "Toivottavasti Englanti ei päädy rankkareihin" – Tämän takia Britanniassa lyödään epäonnistujia armottoman kovaa

Jalkapallo on Englannissa miltei elämääkin suurempi asia, ja epäonnistumiset futiskentillä eivät jää ilman rajua kritiikkiä. Suoranaisen vihan ovat saaneet vuorollaan päälleen muun muassa David Beckham, Marcus Rashford, Jadon Sancho ja Bukayo Saka.

Englantilaisen jalkapallon erinomaisesti tunteva JJK:n entinen päävalmentaja Stephen Clark avasi oivallisesti brittiläistä ajattelutapaa Tommi Salon ja Henri Bergin vieraana. Clark uskoo Englannin etenevän tämän vuoden MM-turnauksessa pitkälle. Jos Englanti ei mene mestaruuteen asti, Clarkilla on harras toive siitä, millä tavalla Englanti ei toivottavasti otteluaan häviä.

MM-kisojen kaikkina pelipäivinä sunnuntaita lukuun ottamatta Radio Keskisuomalaisessa tartutaan jalkapalloasioihin heti aamukymmenen uutisten jälkeen. Keskustelut julkaistaan podcasteina verkossa pian lähetyksen päätyttyä. Kaikki päivittäiset MM-kisapodcastimme löydät tästä linkistä.