Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Pyrintö katkaisi Kobrien kotivoittojen sarjan

Miesten Korisliigan kärkijoukkue Lapuan Kobrat kärsi kauden ensimmäisen kotitappion, kun Tampereen Pyrintö nappasi keskiviikkona viimeisen sekunnin korilla 77–74-voiton.

Pyrintö johti pitkään, mutta Kobrat näytti kääntävän neljännellä jaksolla pelin edukseen. Se johti 73–68, mutta Pyrintö vei lopun 9–1. Vieraiden voittokorin heitti summerin soidessa kolmosella Jaquan Lawrence.

– Pystyimme luottamaan puolustukseemme läpi pelin. Lapua osoitti vahvuutensa ja tuli taas vahvasti tauolta. Meillä riitti kuitenkin kantti, kun puolustus piti, iloitsi Pyrinnön valmentaja Miikka Sopanen.

Daytone Jennings teki Pyrinnölle 16 pistettä ja Ike Smith 15. Kobrista Danny Pippen heitti 30 ja Eric Adams 20 pistettä.

Kouvoillekin viime sekunnin voitto

Myös Kouvot nousi kotipelissään voittoon viimeisellä sekunnilla, kun Lahti Basketball taipui kahdeksanteen peräkkäiseen tappioonsa lukemin 96–94.

Lahti vei peliä lähes koko ajan. Se repäisi ensimmäiset viisi minuuttia 24–6 ja voitti avausneljänneksen 34–18. Lahti johti parhaimmillaan 25 pisteellä. Kouvot aloitti kirin kolmannen jakson 33–19-voitolla.

Lahti johti vielä loppuhetkilläkin, kunnes Deshon Taylor nakkasi viimeisellä sekunnilla kolmen pisteen voittokorin.

Taylor tulitti Kouvoille 32 pistettä ja Austin Butler 17. Devon Thomas teki Lahdelle 26 pistettä ja Erik Sajantila 17.