Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

TPS katkaisi JYP:n voittoputken – ”Nyt oli sydän mukana pelissä”

Turun Palloseuran päävalmentaja Jussi Ahokas tivasi joukkueelleen nopeaa suunnanmuutosta viikonvaihteen tappiollisen Lukko-ottelun jälkeen. Turkuhallissa esiintyikin keskiviikkona sisuuntunut kotijoukkue, joka katkaisi 3–2-voitolla JYP:n neljän ottelun voittoputken miesten jääkiekkoliigassa.

Kotijoukkue rynnisti kentälle aivan erilaisella otteella kuin lauantaina ja laukoi pelkästään toisessa erässä yhtä paljon kuin edellisessä ottelussa yhteensä.

– Parin huono kotiottelun jälkeen peli-ilme oli loistava, ja olimme pelin päällä koko ajan. Jarru oli pois päältä, ja sydän oli mukana pelissä, iloitsi Ahokas.

TPS:n voiton pohjusti nelosketjun vahva esitys Jonne Tammelan ja Topias Haapasen maaleilla. Kotijoukkueen avausosuma tuli jo parin minuutin pelin jälkeen, kun Tammela sijoitti Haapasen nappisyötön verkkoon. Kotijoukkueen kolmannen laukoi Martin Johansson, joka viime peleissä on lunastanut miehelle asetettuja toiveita hyökkäyspelin vahvistamisesta.

JYP:n päävalmentaja Jukka Rautakorpi harmitteli, että joukkue ei ollut parhaimmillaan.

– TPS oli niskan päällä, ja meillä oli haastetta päästä peliin kiinni, Rautakorpi summasi.