Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Kiekkokiuas-podcast | Nyt viipaloidaan Liigan kovakuntoisinta ja rapakuntoisinta joukkuetta – JYP-luotsi Ville Nieminen puhui hienosti

Kiekkokiukaan lauteilla pureudutaan tällä viikolla Ilveksen lentokeliin ja HPK:n sekasotkuun. Jääkiekkojulkisuudesta poimitaan esiin myös arvokkaita ja löysiä puheenvuoroja.

Kiekkokiuas on jälleen viritetty tulikuumille taajuuksille, kun Petteri Sihvonen ja Samuel Savolainen ottavat Liigasta käsittelyynsä niin kahdeksan ottelun voittoputkessa marssivan Ilveksen kuin rajua vapaapudotusta Liigan sarjataulukossa rämpivän HPK:n.

Mistä on kyse Ilveksen huippuvireessä, entä mistä kiikastaa HPK:ssa. Ja miksi Ilveksen päävalmentaja Antti Pennaseen tiivistyy molempien seurojen osalta paljon?

Kiekkokiuas pureutuu myös Liigan kilpailupäällikkö Arto I. Järvelän käsittämättömään möläytykseen, että sarjalla ei olisi aivotärähdystilanteille omaa protokollaa ja myös Jääkiekkoliiton kilpailupäällikkö Pirkka Antilan outoihin puheisiin juniorijääkiekossa esille tulleen rasismitapaukseen liittyen. Kiukaan tuomio on armoton: Toisessa tapauksessa on kyse osaamisvajeesta ja toisessa ihmisyysvajeesta.

Lisäksi Kiekkokiukaalla puntaroidaan jääkiekon ympärillä käytävää keskustelua Liigan viihdearvosta, jossa esimerkiksi JYPin apuvalmentaja ja Stanley cup -voittaja Ville Nieminen esitti hienon puheenvuoron. Sen sijaan NHL-seura Columbus Blue Jacketsin GM Jarmo Kekäläinen saa sapiskaa pehmoisista puheistaan.

Tervetuloa lauteille, tästä hyökätään!