Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

MM-futispodcast | Tällainen on MM-turnaus jyväskyläläisen lapsiperheen silmin – "Välillä on sanottu, että kannattaisiko mennä nukkumaan"

Jalkapallon MM-kisojen podcastissa tarkastellaan tällä kertaa kisoja lapsen ja futisperheen silmin. Studion analyytikoksi Heikki Kärjen seuraksi saapui Palokan Riennon Eemeli Roimela, 11, isänsä Tommi Roimelan kanssa.

Roimelat kertoivat muun muassa siitä, kuinka jalkapallon katsomisesta perheessä neuvotellaan. Keskellä marraskuun arkea järjestettävä turnaus on lapsiperheelle erilainen kokemus kuin kesäinen arvoturnaus. "Välillä on sanottu, että kannattaisiko mennä nukkumaan", Tommi Roimela kertoi. "Välillä taas on käynyt niin, että peliä on saanut katsoa, mutta pojat ovat löytyneet nukkuvina sohvalta".

MM-kisojen kaikkina pelipäivinä sunnuntaita lukuun ottamatta Radio Keskisuomalaisessa tartutaan jalkapalloasioihin heti aamukymmenen uutisten jälkeen. Keskustelut julkaistaan podcasteina verkossa pian lähetyksen päätyttyä. Kaikki päivittäiset MM-kisapodcastimme löydät tästä linkistä.