Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Karhu Basket jatkoi voittokulkuaan Salossa

Kauhajoen Karhu Basket otti miesten Korisliigassa jo yhdeksännen peräkkäisen voittonsa ja vahvisti liigan kärkipaikkaansa, kun se haki Salon Vilppaasta voiton 93–78.

Karhu Basket johti viime kevään finalistien railakasta kohtaamista alusta loppuun. Vierasjohto venyi suurimmillaan toisella jaksolla 18 pisteeseen.

Vilpas voitti kolmannen jakson 24–16 ja kipusi jakson lopulla kahden pisteen päähän. Karhu Basket palautti hallintansa neljännellä jaksolla, jolloin ero palautui 14 pisteeseen.

– Positiivisin anti oli se, että kun aloitusviisikko ei nyt oikein onnistunut, saimme vaihtopenkiltä 44 pistettä. Puolustuksemme ei ollut tällä kertaa parasta, totesi Karhu Basketin valmentaja Janne Koskimies.

Daniel Dolenc ja Miikka Marttinen heittivät kumpikin Karhu Basketille 14 pistettä.

Neljä edellistä kotipeliään voittaneesta Vilppaasta Perttu Blomgren ja Keyshawn Feazell päätyivät 12 pisteeseen.

Pyrintö pitkitti lahtelaisten alamäkeä

Lahti Basketballin alamäki alkaa muistuttaa jo Lahti Areenan viereistä hyppyrimäkeä.

Viimeksi lokakuussa voittanut Lahti Basketball kärsi yhdeksännen peräkkäisen tappionsa, kun Tampereen Pyrintö haki täpärän vierasvoiton 75–71.

Pyrintö hallitsi peliä toisesta jaksosta lähtien, jonka se voitti 20–8. Pyrintö johti parhaimmillaan 14 pisteellä, mutta Lahti kipusi lopussa voittotaistoon ja nousi pisteen johtoon pari minuuttia ennen loppua. Tuon jälkeen Pyrintö vei loppupelin 7–2.

Ike Smith oli Pyrinnön tehokkain 16 pisteellä. Devon Thomasin 26 pistettä eivät auttaneet lahtelaisia.

Kataja piti KTP:n takanaan

Joensuun Kataja piti kotipelissään KTP-Basketin takanaan 97–87-lukemin.

Kärkikolmikon takana olleen kaksikon kohtaamisessa Kataja hallitsi peliä ja johti parhaimmillaan 22 pisteellä. KTP nousi neljännellä jaksolla neljän pisteen päähän, mutta ero palautui pian kymmenen pinnan tuntumaan.

Galin Smith oli Katajan tehokkain 24 pisteellä. Brandon Tabb keräsi KTP:lle 30 pistettä.