Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Tapparan peruspuolustajat tehoilivat kotivoitossa

Mikael Seppälän kauden toinen maali jäi voittomaaliksi, kun kotijoukkue Tappara kukisti JYPin 5–4 lauantaina jääkiekkoliigan ottelussa yli 8 000 katsojan edessä. Kun vielä myös Casimir Jürgens teki kauden toisen ja myöhemmin vielä kolmannen maalinsa voi iltaa pitää peruspuolustajien iltana.

Muillekaan voittajien maalintekijöille ei maalinteko ollut kovin tuttua tällä kaudella, Jori Lehterä teki neljännen ja Otto Rauhala kolmannen maalinsa.

– Naureskeltiin tuossa Mikaelin kanssa, että oli oikea peruspakkien ilta. Muistan ainakin kerran tehneeni kaksi maalia, silloin Ilvestä vastaan. Oli aika erikoinen peli, tarjottiin ainakin yleisölle värikästä viihdettä, Jürgens tiivisti illan.

Tappara voitti siis entisen valmentajansa Jukka Rautakorven ja entisen legendapelaajansa Ville Niemisen valmentaman joukkueen.

– Pelaajat pelaavat, eivät he mieti pelin aikana, kuka on ollut joukkueiden valmentajana, tiivisti Tapparan päävalmentaja Jussi Tapola.

Molemmille joukkueille tuomittiin yksi pelirangaistus, Tapparan Ben Thomasille Sami Nikun päähän kohdistuneesta taklauksesta ja JYPin Braden Christofferille sopimattomasta käytöksestä tuomaristoa kohtaan ottelun päättymisen jälkeen.