Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Toinen journalisti kuoli työtehtävissään Qatarin MM-jalkapallossa

Qatarissa pelattavassa jalkapallon miesten MM-lopputurnauksessa on ilmennyt toinen kuolemantapaus, jossa on menehtynyt journalisti. Qatarilainen Al Kass TV on vahvistanut, että televisiokanavalle työskennellyt valokuvaaja Khalid al-Misslam on kuollut.

Al-Misslamin kuolinsyy ei ole tiedossa.

Al-Misslam oli toinen journalisti, joka on kuollut työskennellessään Qatarin MM-turnauksessa. Amerikkalaistoimittaja Grant Wahl kuoli viime perjantaina sairauskohtaukseen seuratessaan Hollannin ja Argentiinan välistä puolivälieräottelua.

Marokon kannattajille kymmeniä lisälentoja MM-kisapaikalle

Jalkapallon miesten MM-lopputurnauksen sensaatiojoukkue Marokko on yllättänyt kentillä ja kisojen huipentuessa myös niiden ulkopuolella.

Marokon valtiollinen lentoyhtiö RAM ilmoitti maanantaina, että se järjestää tiistaina ja keskiviikkona Marokon kannattajille 30 lisälentoa järjestäjämaa Qatarin pääkaupunkiin Dohaan. MM-Qatarissa on jo ennestään tuhansia marokkolaisfaneja.

Marokko on MM-kisojen aikana pudottanut suurista ennakkosuosikeista jatkosta Belgian, Espanjan ja viimeksi puolivälierissä Portugalin. Vuonna 1986 MM-Meksikossa uraa uurtavasti alkulohkovoittajana neljännesvälieriin selviytynyt Marokko on ensimmäinen Afrikan maa, joka on yltänyt MM-turnauksessa neljän parhaan joukkoon välieriin.

Marokko kohtaa Qatarissa välierissä keskiviikkona edellisten kisojen maailmanmestarin Ranskan.