Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

MM-futispodcast | Voiko 11 maalia tehnyttä joukkuetta haukkua tylsäksi? Kriittiset äänet Qatarin ongelmista hiljenivät

Keskiviikkoillan välierään valmistautuvaa Ranskaa on arvosteltu Qatarin kisapeleissä harmaaksi, mauttomaksi ja ylivarovaiseksikin. Totta on se, ettei Ranskan joukkue ole prässännyt korkealta aktiivisesti eikä ottanut isoja pelillisiä riskejä. Kolikon toisella puolella on kuitenkin se fakta, että joukkue on viidesti osuneen Kylian Mbappén johdolla tykittänyt MM-kisoissa jo 11 maalia.

Tommi Salo, Ilkka Kulmala ja Henri Berg kävivät läpi toisen välierän ennakkoasetelmat. Samalla futisstudiossa mietittiin, miksi ennen MM-lopputurnausta kovasti esille nousseet Qatarin ongelmat ja kisojen järjestelyihin liittyneet epäselvyydet ovat jääneet lähes unohduksiin.

MM-kisojen kaikkina pelipäivinä sunnuntaita lukuun ottamatta Radio Keskisuomalaisessa tartutaan jalkapalloasioihin heti aamukymmenen uutisten jälkeen. Keskustelut julkaistaan podcasteina verkossa pian lähetyksen päätyttyä. Kaikki päivittäiset MM-kisapodcastimme löydät tästä linkistä.