Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Loimu teki Kyyjärvelle tuloksekkaan vierailun

Raision Loimu nousi keskiviikkona lentopallon Mestaruusliigassa jaetulle kärkipaikalle yhdessä VaLePan kanssa, kun joukkue kukisti Kyyjärvellä paikallisen sarjanousija Kyvyn 3–0.

Loimu näytti tasoeron kentällä ja tilastoissa. Sen hyökkäysten onnistumisprosentti oli 52, kun kotijoukkueen vastaava luku oli 33.

Hakkuri Joonas Jokela teki vieraille 18 ja keskipelaaja Eetu Mäki 14 pistettä.

Mäki otti kuusi joukkueen 13 torjuntapisteestä, syötti kaksi ässää ja iski kuusi pistettä. Toisen keskipelaajan tontin täytti Joaquin Layus, ja näin marraskuussa joukkueeseen liittynyt amerikkalainen Seth Golleher jäi lähes koko ajaksi vaihtopenkille.

– Kilpailutilanne on hyväksi, ja ne pelaavat, joilla parhaimmin kulkee. Sali oli itselle outo, mutta muutama pelaajista oli täällä käynyt Kuortaneen joukkueessa, sanoi Loimun valmentaja Mika Rantanen.

Oskari Keskinen oli liigassa viimeisenä jatkavan kotijoukkueen tehokkain 16 pisteellä.

Hurmos kasvatti PerPon putkea

Perungan Pojat oli lähellä pitää kolme pistettä Rovaniemellä, koska sillä oli kolmannessa erässä neljä ottelupalloa voittaa ottelu joensuulaista Karelian Hurmosta vastaan 3–0.

Mutta Hurmos nousi erän 24–21-tilanteesta erävoittoon, ja se voitti myös neljännen erän hieman selvemmin. Viidettä erää Hurmos johti 12–8, mutta PerPo nousi vielä tasoihin. Lopulta Hurmos kuitenkin ratkaisi 3–2-voiton toisella ottelupallolla.

Kolmannen erän sankari Mikko Räsänen ja Eetu Häyrinen tekivät Hurmokselle 22 pistettä. Janne Marttila kokosi 16 pistettä.

Neljännen peräkkäisen tappion kokeneen PerPon tehokkain oli 23 pisteen Fredric Gustavsson. Viime perjantaina joukkue johti Vantaalla Ducksia myös erin 2–0 ja sillä oli kolme ottelupalloa, mutta se hävisi silloinkin kolme erää peräkkäin saaden siis yhden pisteen taulukkoon.