Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

TPS piti väsyneen Jukurit kurissa – "Epäreilu peliruuhka harmittaa"

Jukurien tiivis ottelutahti jatkui keskiviikkona Turkuhallissa, kun joukkue matkusti jääkiekkoliigassa Turun Palloseuran vieraaksi. Tiistaina CHL-peleistä pudonneelle mikkeliläisryhmälle ottelu oli jo kahdeksas kolmentoista päivän aikana. Jukurit sinnitteli pari erää TPS:n kyydissä, mutta Jonne Tammela ratkaisi kotijoukkueelle 3–1-voiton päätöserän lopulla.

Jukurien päävalmentaja Olli Jokinen kritisoi kovin sanoin tiivistä peliohjelmaa.

– Bensa alkaa olla tankista lopussa, sillä peliruuhka on todella epäreilua. Yritimme siirtää TPS:n ja HIFK:n otteluita, mutta kumpikaan joukkue ei suostunut siirtoon. Joukkue joutuu tosi kovalle koetukselle, mikä näkyy epätavallisina virheinä pelissä, Jokinen manaili.

Hannes Häkkilä vei kauden avausmaalillaan Jukurit johtoon avauserässä, mutta TPS kuittasi toisen erän alussa Aarne Intosen nopealla ylivoimamaalilla. Myös Mikael Pyyhtiä pääsi pitkästä aikaa maalin makuun ja vei TPS:n johtoon erän puolivälissä.

Voitosta huolimatta TPS:n päävalmentaja Jussi Ahokas ei täysiä pisteitä suojateilleen antanut.

– Meidän olisi pitänyt olla paljon tehokkaampia, sillä maalipaikkoja oli kyllä tarjolla suurempiin voittolukuihin, Ahokas totesi.