Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Saros torjui Nashvillen maalilla hurjat 64 kertaa ja teki uuden seuraennätyksen – tennesseeläiset kaatoivat Carolinan 5–3

Jääkiekon NHL:ssä Carolina Hurricanes isännöi Pohjois-Carolinan Raleigh'ssa tennesseeläistä Nashville Predatorsia, joka vei voiton maalein 5–3.

Nashvillen maalia vartioi seuran suomalaisvahdeista tällä erää Juuse Saros, joka torjui 60-minuuttisen vahtivuoronsa aikana hurjat 64 kertaa. Samalla suomalainen teki kovalla torjuntasaldollaan uuden seuraennätyksen.

Suomalaisosumia ei ottelussa nähty, mutta puolet maaleista oli suomalaisten rakentamia. Carolinan avausmaalista kirjautti syöttöpisteen Teuvo Teräväinen. Nashvillen puolelta Juuso Pärssisen tilille kilahti kaksi syöttöpistettä ja Mikael Granlundille yksi.

Ottelun avauserässä suomalaisille jaettiin myös rangaistuksia. Kaksiminuuttiset kirposivat Nashvillen Granlundille ja Teräväiselle sekä Carolinan Jesperi Kotkaniemelle.

Nashville on ottanut pisteen neljästä perättäisestä ottelustaan, mutta voitto oli toinen putkeen. Carolina hävisi toista kertaa peräjälkeen.

Seattle kuritti Torontoa ja New York Rangers Montrealia

Seattle Kraken ja New York Rangers olivat vieraissa Kanadan puolella ja ottivat isännistään selvät voitot. Seattle kuritti Toronto Maple Leafsia maalein 5–1, kun taas New York kukisti Montreal Canadiensin 4–1.

Seattleen kesken kauden siirtynyt Eeli Tolvanen iski seuransa avausmaalin Torontoa vastaan. Maali oli Tolvasen toinen uuden kotiseuransa riveissä. Hän on ollut liigajäillä nyt kolmesti Seattlen kanssa.

New Yorkin ja Montrealin kohtaamisessa verkkoa heilutti puolestaan Joel Armia, joka teki kotijoukkueen ainoan osuman. Päätöserän onnistuminen oli Armian kauden ensimmäinen maali.

Voitto oli Seattlelle jo kolmas peräjälkeen, kun taas Toronto on hävinnyt kaksi perättäistä ottelua. Montrealin tappioputki venähti jo seitsemänteen otteluun, kun New York otti kolmannen perättäisen voittonsa.