Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Myös Naomi Osaka jää pois Australian avoimista

Kaksinkertainen tenniksen Australian avoimen mestaruusturnauksen naisten kaksinpelimestari Naomi Osaka liittyy kauden ensimmäisestä grand slam -turnauksesta sivuun jäävien pelaajien joukkoon. Turnausjärjestäjät tiedottivat japanilaistähden poisjäännistä, mutta eivät kertoneet syytä.

Osaka pelasi edellisen kilpaottelunsa syyskuussa. Hän on kertonut julkisesti kärsineensä mielenterveysongelmista.

– Tämä vuosi ei ole ollut paras vuosi minulle, mutta olen oppinut paljon itsestäni. Elämään kuuluu ylä- ja alamäkiä, ja tänä vuonna on menty enemmän alaspäin, mutta kokonaisuutena olen melko tyytyväinen nykyiseen tilanteeseeni, Osaka sanoi syyskuussa.

Osakan lisäksi Simona Halep ja Venus Williams ovat sivussa naisten kaksinpelistä. Viime vuoden naisten kaksinpelivoittaja Ashleigh Barty on lopettanut uransa kuten myös Serena Williams ja Roger Federer. Yhdysvaltain avoimen mestaruusturnauksen viimevuotinen miesten voittaja Carlos Alcarez ilmoitti perjantaina jäävänsä pois Australiasta jalkavaivan takia.