Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Ducks nousi Turussa tärkeään voittoon

Vantaan Ducks otti keskiviikkona erittäin tärkeän voiton lentopallon Mestaruusliigassa, kun joukkue voitti Turussa sitä ennen ottelua pisteen enemmän keränneen TuTo Volleyn 3–1.

Näin Juho Rajalan valmentama Ducks nousi kahdella pisteellä kotijoukkueen edelle sarjassa yhdeksänneksi. Sille sijalle päätyvän joukkueen kausi päättyy runkosarjaan, kun taas sijoille 10–11 päätyvät joutuvat liigakarsintoihin.

– Tärkeä voitto tietenkin ja vielä makeampi, kun huomioi lähtökohdat. Kalle Kattelus oli sivussa ja Marko Määttänen kipeänä. Tasainen peli, mutta olimme parempia etenkin puolustuksen jälkeisissä hyökkäyksissä, Rajala tiivisti.

TuTo Volley voitti avauserän ja johti toista 12–9, sen jälkeen vieraat nousivat 16–12-johtoon Ville Katteluksen pitkän syöttöputken ansiosta.

Matias Tihumäki oli 23 pisteellä TuTon tehokkain. Vieraiden tehopelaaja oli yleispelaaja Sergej Drobnic 27 pisteellä.

Savo Volleylle vierasvoitto

Savo Volley joutui urakoimaan täydet viisi erää, ennen kuin joukkue voitti Rovaniemellä Perungan Pojat 3–2. Ottelu ei varmasti ollut parasta mahdollista valmistautumista matkustamisineen lauantaiseen cupin välierään VaLePaa vastaan Tampereella.

– Kotona Kuopiossa ollaan varmaan aamuviideltä. Sitten pestään kalsarit ja hypätään uudelleen bussiin ja matkataan Tampereelle. Tällaista on ollut kolme viikkoa, sanoi Savo Volleyn valmentaja Timo Tolvanen.

Michael Michelau teki vieraille 23 pistettä. Toisen yleispelaajan Andrus Raadikin saldo oli 19 pistettä. Hakkuri Veikka Lindqvist täydensi tehokolmikon 17 pisteellä.

– Noustiin voittoon. Siinä mielessä hyvää valmistautumista viikonloppuun, Tolvanen lisäsi.

Alvi Shurdhi oli 24 pisteellä tällä kertaa PerPon tehokkain, kun hakkuri Fredric Gustavssonilla oli heikompi ilta. Ottelu oli Perungan Pojille jo neljäs peräkkäinen viisieräinen ja kaikkiaan joukkue on pelannut niitä tällä kaudella jo peräti 13 kappaletta.