Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Pukki sivussa Norwichin lauantain pelistä pohjevamman takia

Suomen jalkapallomaajoukkueen ja englantilaisseura Norwichin hyökkääjätähti Teemu Pukki ei pelannut Norwichin tiistaisessa pelissä, ja hän on poissa myös lauantaina Norwichin kohdatessa Englannin mestaruussarjan ottelussa Wiganin vieraissa.

Pukki oli tiistaina poissa avauksesta Norwichin voittaessa kotonaan Hullin 3–1. Norwichin valmentajalla David Wagnerilla oli tarkoitus päästää Pukki kentälle toisella puoliajalla, mutta Pukki oli tuntenut kipua pohkeessaan eikä pelaaminen tullut kyseeseen. Vamma pitää hänet sivussa myös lauantaina, mutta pidempiaikaiseen poissaoloon Wagner ei usko.

– En ole hirveän huolissani, vaikkakin joka ikinen valmentaja, minä mukaan lukien, haluaisi Teemun käyttöönsä. Sen tiedämme, että hän ei pelaa lauantaina, sen jälkeistä tilannetta on seurattava. Ja jos pidempiaikainen tarkoittaa kuukautta (sivussa), siihen en usko, Wagner kertoi torstaina paikallislehti Norwich Evening Newsin mukaan.

Pukki on tehnyt tällä kaudella 10 maalia 29 liigaottelussa. Norwich majailee sarjassa yhdeksäntenä.