Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Kinnunen ja Minkkinen onnistuivat Nove Meston pikakilpailussa – kumpikin ampui puhtaasti

Suomen Nastassia Kinnusella ja Suvi Minkkisellä oli hyvä päivä ampumahiihdon naisten maailmancupissa. Kinnunen oli 20:s ja Minkkinen pykälän huonompi Tshekin Nove Meston pikakilpailussa. Sekä Kinnunen että Minkkinen selvittivät kilpailun ohilaukauksitta.

Muista suomalaisista Mari Eder oli sijalla 52 ja Erika Jänkä 87:s. Eder ampui kolme ja Jänkä viisi sakkoa. Eder ampui makuulta puhtaasti, mutta keräsi pystypaikalta kolme sakkokierrosta. Jänkä ei onnistunut sen paremmin makuulta (kaksi sakkoa) kuin pystystä (3).

Pikakilpailun voittoon jyräsi puhtaalla ampumisella Norjan Marte Olsbu Röiseland. Norjalaiset nappasivat kaksoisvoiton, sillä Ingrid Landmark Tandrevold oli toinen. Hän hävisi Röiselandille 20,5 sekuntia. Ranskalainen Anais Chevalier-Bouchet oli kolmas.

Kinnunen jäi kärjestä 1.19,8 ja Minkkinen 1.24,0 minuuttia. Eder hävisi Röiselandille yli kaksi ja Jänkä yli neljä minuuttia. Suomalaisista Kinnunen, Minkkinen ja Eder pääsevät huomenna kisattavaan takaa-ajoon.