Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Korisliigan kärkipari Karhu Basket ja Seagulls jatkoi voitokkaasti

Kauhajoen Karhu Basket ja Helsinki Seagulls ovat jo varmistaneet paikkansa miesten Korisliigan ylemmän jatkosarjan kärkiparina.

Kaksikko jatkoi voitokkaasti myös lauantaina, kun Seagulls haki kahdeksannen peräkkäisen voittonsa ja Karhu Basket jatkoi koko kauden jatkuneita kotivoittojaan.

Seagulls voitti vieraspelissä Kouvot 104–73. Karhu Basket puolestaan päihitti Joensuun Kataja Basketin 79–64.

Seagulls pohjusti voittonsa jo ensimmäisellä neljänneksellä, jonka se vei 35–16. Kouvot pääsi toisen neljänneksen lopulla 11 pisteen päähän, mutta ei pystynyt tiukemmin uhkaamaan vierasvoittoa.

– Toinen neljännes oli meiltä aika heikko, mutta onneksi tulimme kolmannelle jaksolle eri ilmeellä ja teimme sovitut asiat, tiivisti Seagullsin valmentaja Jussi Laakso.

Jeffrey Carroll heitti Seagullsille 26 pistettä ja Quanterrius Jackson Kouvoille 22 pistettä.

Karhu Basket karkasi toisen jakson puolivälin vaiheille 20 pisteen johtoon. Kataja kipusi vielä viimeisen neljänneksen alussa kuuden pisteen päähän, mutta tuon enempää ei kotivoittoa uhattu, ja Kataja kärsi neljännen peräkkäisen tappionsa.

Cameron Jones teki Karhu Basketille 17 pistettä. Galin Smith oli vieraiden tehokkain 18 pisteellä.

BC Nokia nousi vierasvoittoon

Alempaa jatkosarjaa johtava BC Nokia vahvisti neljännellä peräkkäisellä voitollaan pudotuspelipaikkaansa, kun se nousi Uudessakaupungissa 83–73-voittoon Korihaista.

Korihait hallitsi peliä, ja johti parhaimmillaan 15 pisteellä toisella neljänneksellä. Peli kääntyi neljännellä jaksolla, jonka BC Nokia voitti peräti 30–13.

Alan Herndon nosti BC Nokialle 18 pistettä. Korihaista Quin Cooper heitti 16 pistettä.