Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Lukon maalintekotuska jatkuu, Ässät tasoitti puntit Satakunnassa

Rauman Lukon ja Porin Ässien kauden kuudes keskinäinen ottelu päättyi lauantaina Raumalla patapaitojen 2–1-vierasvoittoon. Tämä tiesi sitä, että kauden aikana Satakunnan derbyissä tasattiin niin voitot kuin pisteetkin. Voittoja napsivat molemmat kolme ja pisteitä 9. Onneksi nyt ei menty jatkoille, kuten neljässä muussa pelissä oli tehty.

Mutta lähellä se oli. Lopun Lukko-myllyssä kiekko pyöri pitkään Ässien maalilla, mutta sisään se ei mennyt. Lukon ainoasta osumasta vastasi päätöserässä kultakypärä Thomas Greigoire. Lukon tuska maalipaikoissa siis jatkui, vaikka paikkoja oli runsaasti.

Ässät teki omat maalinsa puolestaan avauserässä, ja kumpaisestakin vastasi Nikolas Matinpalo. Molempiin maaleihin kirjautti syöttöpisteen joukkueen kultakypärä Roope Talaja.

– Tänään oli porilaisten työmiesten ilta. Matinpalo on nostanut tasoaan, ja itseluottamusta on tullut lisää. Myös Niklas Rubin oli maalinsuulla mies paikallaan, totesi Talaja.

Ässien ottamat kolme pistettä varmistivat sen, että porilaisjoukkueen kausi jatkuu vielä runkosarjan päättymisen jälkeenkin.

– Nälkä kasvaa syödessä. Ei muuta kuin kaasua pohjaan, Talaja huudahti.

---

Korjattu klo 20.52 nimivirhe Roope Talajan sitaatissa, po. Matinpalo, ei Matintalo.