Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Jokerit ilmoittaa jättäneensä lopullisen lisenssihakemuksen Mestikseen ja tehneensä Jääkiekkoliiton edellyttämät omistusjärjestelyt

Jokerit ilmoittaa tehneensä Jääkiekkoliiton edellyttämät omistusjärjestelyt ja jättäneensä lopullisen hakemuksen jääkiekkoilun toiseksi korkeimman sarjatason Mestiksen lisenssikomitealle tänään. Jokerit sai helmikuun lopulla Jääkiekkoliiton hallituksen päätöksellä Mestis-sarjapaikan ehdollisena kaudeksi 2023–2024.

Jokerien tiedotteen mukaan joukkueen taustayhtiö Jokerit Helsinki Oy on tehnyt Jääkiekkoliiton edellyttämät omistusjärjestelyt ja pääomituksen määräajassa. Jokerien mukaan yhtiön osakeanti ylimerkittiin.

Päätös Jokereiden Mestis-paikasta siirtyy nyt Jääkiekkoliiton lisenssikomitean päätettäväksi. Mestis-lisenssit myönnetään kevään aikana.

– Jääkiekkoliiton liittohallitus myönsi helmikuussa pitämässään kokouksessa Jokereille ehdollisen sarjapaikan Mestikseen, ja olemme luottavaisia, että nyt toteutetut omistusjärjestelyt sekä muut tehdyt toimet varmistavat ensi kauden pelipaikkamme. Osakeanti onnistui erinomaisesti, ja kiinnostus seuran ympärillä on kova, Jokerit Helsinki Oy:n hallituksen puheenjohtaja Mikko Saarni kommentoi.

Yhtiön hallituksen muodostavat puheenjohtaja Mikko Saarni ja Antti Mantila, Markus Selin, Ossi Väänänen ja Markus Nykänen, joka on myös yhtiön juristi. Jokerien mukaan Mantila on liittynyt mukaan merkittävänä omistajana.

Jokerien kannattajille suunnattu osakeanti on tarkoitus tehdä myöhemmin tänä keväänä.

– Valmisteluja faneille suunnatusta osakeannista on jo tehty varsin pitkälle, ja anti tullaan toteuttamaan vielä kevään aikana. Fanit tulevat jatkossa myös ehdottamaan yhtä jäsentä Jokereiden hallitukseen aina kahden vuoden sykleissä. Uskomme, että se on erinomainen tapa pitää fanit tiiviisti mukana uuden jokeritarinan rakentamisessa, Saarni kommentoi.

Jokerit aikoo pelata kotipelinsä pääosin Keravan jäähallissa sekä neljästä kymmeneen ottelua Helsingin jäähallissa. Jokerien entisen kotihallin ovet Helsingin Ilmalassa ovat toistaiseksi kiinni hallin venäläisomistuksen vuoksi.