Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Helenius palaa nyrkkeilykehään elokuussa Savonlinnassa

Tyrmäystappion viime syksynä kärsinyt Robert Helenius palaa nyrkkeilykehään 5. elokuuta Savonlinnassa järjestettävän Olavinlinna Boxing Night -tapahtuman pääottelussa. Heleniuksen vastustajaksi asettuu savonlinnalaislähtöinen Mika Mielonen.

Helenius, 39, on otellut ammattilaisurallaan 35 ottelua, joista hän on ottanut 31 voittoa. Mielonen, 41, on voittanut ammattilaisuransa kaikki kuusi ottelua.

Heleniuksen edellinen ottelu päättyi viime lokakuussa New Yorkissa tylysti, kun raskaansarjan huippunimiin kuuluva Deontay Wilder tyrmäsi suomalaisen avauserässä. Tappiosta tulleet haavat on nuoltu, ja Helenius puhkuu intoa paluuotteluunsa.

– Olen treenannut koko ajan viime matsin jälkeen, tosin aikaisemmin oli aika pitkä voimakausi ja nyt aletaan keskittyä taas nyrkkeilemiseen. On tosi mukavaa päästä ottelemaan Suomessa, ja Olavinlinnassa riittää ihan erityisesti tunnelmaa, Helenius sanoi tiedotteessa.