76ers ja Warriors etenivät NBA:n pudotuspelien toiselle kierrokselle

Philadelphia 76ersin vuosikausia kestänyt jälleenrakennusprojekti eteni NBA:n itälohkon pudotuspelien toiselle kierrokselle, kun 76ers varmisti 4–1-ottelusarjavoiton Miami Heatista viemällä viidennen pelin 104–91.

Ennen tätä kautta Philadelphia oli jäänyt viitenä vuonna peräjälkeen ulos pudotuspeleistä, mutta tulokastakamies Ben Simmonsin johdolla Sixers on tällä kaudella noussut yhdeksi itälohkon kärkijoukkueista.

– Minut palkattiin 2013 ja istuin alas omistajien kanssa puhumaan siitä, mitä yritämme rakentaa. Pysyimme vahvoina vaikeina aikoina ja meillä on vielä paljon tehtävää, Philadelphian valmentaja Brett Brown sanoi.

J.J. Redick oli voittajien paras korintekijä 27 pisteellä, ja Joel Embiid keräsi 19 pistettä ja 12 levypalloa. Simmonsin tilastoriville kertyi 14 pistettä, kymmenen levypalloa, kuusi syöttöä ja kaksi riistoa.

Viime kauden mestarijoukkue Golden State Warriors meni länsilohkossa toiselle kierrokselle voitoin 4–1, kun se kaatoi San Antonio Spursin viidennessä pelissä 99–91. Kevin Durant nakutti 25 ja Klay Thompson 24 pistettä, ja Draymond Green kahmi 17 pisteen lisäksi 19 levypalloa.

Boston Celtics meni 3–2-johtoon itälohkon ottelusarjassaan Milwaukee Bucksia vastaan viemällä viidennen pelin 92–87. Maaliskuun puolivälistä asti peukalovamman takia sivussa ollut takamies Marcus Smart palasi Celticsin kokoonpanoon ja keräsi 25 minuutissa 9 pistettä, viisi levypalloa, neljä syöttöä, kolme torjuntaa ja yhden riiston.

Bostonin tehokkain oli laitahyökkääjä Al Horford, joka tahkosi 22 pistettä ja 14 levypalloa. Bucksin tähtipelaaja Giannis Antetokoumpo jäi kymmeneen pelitilanneheittoon ja 16 pisteeseen.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.