Agentin kommenteista tuohtunut Real-valmentaja Zidane: "Bale kieltäytyi pelaamasta"

Jalkapallojoukkue Real Madridin tähtipelaaja Gareth Bale on ajautunut vaikeaan tilanteeseen seurassaan. Aikansa kohuhankinnan vastuu Real Madridissa on kaventunut, ja huhumylly jauhaa 30-vuotiaan walesilaisen siirtoa pois seurasta.

Viikonloppuna tilanne kärjistyi, kun Bale ei pelannut harjoitusottelussa Bayern Müncheniä vastaan. Päävalmentaja Zinedine Zidanen mukaan Bale kieltäytyi pelaamasta. Zidane kommentoi Balen tilannetta maanantaina lehdistötilaisuudessa, joka ennakoi Washingtonissa pelattavaa Real Madridin ja Arsenalin välistä harjoitusottelua.

–  En halunnut olla epäkunnioittava ketään kohtaan, vähiten kaikista Garethia kohtaan. Sanoin, että seura tekee töitä Balen lähtemisen eteen, en muuta, Zidane kertoi.

–  Gareth ei pukenut peliin. Hän ei halunnut, koska seura oli neuvotellut hänen lähdöstään.

Zidane oli tuohtunut Balen agentin lauantain ottelun jälkeisistä kommenteista. Agentti toivoi Balen lähtevän seurasta "kaikkien tähden".

–  Hän (Zidane) ei osoita kunnioitusta pelaajalle, joka on tehnyt niin paljon Real Madridin eteen, agentti Jonathan Barnett sauhusi.

Bale siirtyi Real Madridiin Tottenhamista kuusi vuotta sitten, jolloin siirtosumma noin 100 miljoonaa euroa oli maailman ennätys. Hän on saavuttanut Real Madridissa Espanjan mestaruuden ja peräti neljä Mestarien liigan voittoa.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.