Akaa-Volleyn voittoputki piteni Savossa, mitalitavoite alkoi tuntua realismilta

STT

Akaa-Volleyta pidettiin jo ennen miesten lentopalloliigakauden alkua kolmen suurimman mitaliehdokkaan VaLePan, Hurrikaanin ja Savo Volleyn pahimpana haastajana, ja lauantaina joukkue näytti siltä, että se on valmis vastaamaan haasteeseen.

Akaa-Volley kukisti Pieksämäellä Savo Volleyn 3–2 ja otti seitsemännen peräkkäisen voittonsa. Urpo Sivula teki vieraille 25 pistettä ja Etelä-Savosta kotoisin oleva Eetu Pennanen 11 pistettä.

–  Mitali oli tavoite jo ennen kautta. Nyt tavoite on jo realisimia, kun kaadoimme vieraissa tällaisen joukkueen. Ottelu oli tasainen: torjunta ja puolustus ratkaisivat meille voiton, Pennanen sanoi.

Antti Siltala teki Savo Volleylle 30 pistettä, Miro Määttäsen saldo kotijoukkueen riveissä oli 15 ja Olli-Pekka Ojansivun 14 pistettä. Savo Volley teki 13–15 päättyneessä päätöserässä kuusi hyökkäysvirhettä, Akaa-Volley vain yhden.

Tiikerit voitti jälleen puhtaasti

Kokkolan Tiikerit otti kolmannen peräkkäisen 3–0-voiton, tällä kertaa Perungan Pojista kotisalissaan.

–  Alussa oli vähän hankalaa, mutta kun saimme virheet karsittua pois, niin kaikki alkoi sujua, sanoi Tiikereiden päävalmentaja Mikko Keskisipilä.

Jiri Hänninen teki Tiikereille 13 ja Oskari Keskinen 10 pistettä. Yhdeksännen peräkkäisen tappion kokeneen PerPon paidassa Regan Fathers teki 14 pistettä.

Tiikerit pelaa seuraavan kerran vasta 7. joulukuuta, kun VaLePa saapuu Kokkolaan.

–  Mieluinen haaste joukkueelle. Sitä ennen vähän rentoudutaan, kun sunnuntaina on fanitapaaminen, Keskisipilä sanoi.

PerPolla oli huono vastaanotto, eikä sitä kohentanut edes sormivammasta toipuneen yleispelaaja Gavin Taylorin paluu kokoonpanoon.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Keskustelu

Tilaa uutiskirje

Tilaa KSML.fi:n uutiskirje. Saat joka iltapäivä viisi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Tilaus on maksuton.