Badoer syyttää mediaa syrjäyttämisestään

Luca Badoer sanoo olevansa ylpeä saatuaan ajaa kaksi kilpailua kuluvan kauden formula ykkösten gp-sarjassa Ferrarilla. Samaan hengenvetoon italialainen syyttää mediaa siitä, ettei saanut ajaa useampia kisoja.

- Juttujen kirjoittajat eivät ymmärrä kuinka paljon harmia he voivat aiheuttaa. Medialla oli huomattava rooli, kun minut syrjäytettiin, Badoer valitteli Gazzetta Sportiva -lehdessä.

Badoer nousi Ferrarin testikuljettajan pukilta Felipe Massan korvaajaksi, kun brasilialainen loukkaantui Unkarin gp:ssä. Badoer, 38, ei ollut ajanut gp-sarjassa liki kymmeneen vuoteen, ja vauhti radalla oli niin vaisua, että Ferrari hankki kahden kilpailun jälkeen loppukaudeksi Giancarlo Fisichellan hänen tilalleen.

- Toteutin silti unelmani. Voin kertoa lapsilleni, että ajoin kaksi kilpailua Ferrarilla, Maranellossa siis luotettiin minuun. Se vaan jäi harmittamaan, että kolmannessa gp-kilpailussa olisin jo ajanut paremmin, Badoer arvioi.

- Emme olleet sopineet kuinka monta kisaa ajan. Olin siinä käsityksessä, että minulla on aikaa kehittyä, Badoer totesi.

Badoer sätti myös nykysääntöjä, jotka kieltävät testaamisen kauden aikana, joten tallien testi- ja varakuljettajat eivät voi hankkia sitä kautta tuntumaa autoon kauden aikana.

Badoer sanoo haluavansa jatkaa Ferrarilla testikuljettajana, vaikka viikonvaihteessa Monzan radalla Ferraria kuskaava Fisichella nimettiinkin talliin testikuljettajaksi ensi kaudelle.Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.