Barcelona hukkasi jälleen kotipisteitä

Barcelona ei kyennyt pitämään johtoaan ja menetti jälleen tärkeitä pisteitä, kun se jäi 1–1-kotitasapeliin Real Mallorcan kanssa Espanjan jalkapalloliigassa.

Alku sujui odotetusti Barcelonan hallitessa peliä, vaikka sivussa olivatkin loukkaantunut pelintekijä Xavi sekä pelikieltoinen kärkimies David Villa. Maalin viimeisteli sitten 21. minuutilla Lionel Messi, joka vastaanotti ennen peliä Kultainen Kenkä -palkinnon Euroopan viime kauden ykkösmaalintekijänä.

Messi oli vielä iskeä toisenkin, mutta sen sijaan soikin toisessa päässä. Mallorca hyödynsi kulmapotkun 42. minuutilla Emilio Nsuen puskiessa tasoituksen. Siihen ottelun maalit jäivät.

Toinen espanjalaisjätti Real Madrid sen sijaan pääsi helpommalla kotistadionillaan. Vastassa ollut Deportivo La Coruna joutui kotimatkalle musertava 1–6-tappio niskassaan. Realin tähtisikermästä Cristiano Ronaldo osui kahdesti.

Barcelonalla on koossa 13 pistettä kuudesta ottelusta, ja eroa kärkijoukkue Valenciaan on kolme pistettä. Villarreal on pisteen päässä Valenciasta ja Real Madrid kahden.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.