Barkovin Florida murskasi Bostonin 5–0, kapteeni saalisti kolme tehopistettä

Aleksander Barkov syötti kolme maalia, kun Florida Panthers murskasi Boston Bruinsin kotikaukalossaan 5–0. Panthersin maalivahti Roberto Luongo torjui 33 laukausta oltuaan viisi edellistä peliä sivussa polvivamman takia.

Nollapeli oli hänen uransa 77:s ja nosti hänet NHL-jääkiekkoliigan kaikkien aikojen nollapelilistalla yhdeksänneksi ohi Ed Belfourin ja Tony Espositon.

–  Oli mahtavaa saada hänet takaisin. Oli ällistyttävää, miten hän kontrolloi paluukiekkoja. Hän ei jättänyt yhtään kiekkoa maalivahdin alueelle. Olen iloinen hänen puolestaan, hän nousi kaikkien aikojen yhdeksänneksi ja teki sen hienolla tavalla, Floridan päävalmentaja Bob Boughner sanoi NHL:n nettisivuilla.

Luongo jakoi kiitosta Panthersin puolustukselle.

–  Pojat tekivät hienoa työtä. Vastustaja ei saanut juuri ylivoimahyökkäyksiä. Se todella auttaa minua, kun pelaamme tuolla tavalla puolustuksessa, ja se tuottaa myös hyökkäyspeliä meille. Toivottavasti tällaisia pelejä tulee lisää, Luongo sanoi.

"Tämä oli outo peli"

Joonas Korpisalo sai pelata erikoisen pelin viimeiset 13 minuuttia Columbus Blue Jacketsin maalilla. Korpisalo korvasi Sergei Bobrovskin, joka oli torjunut 18 laukausta mutta päästänyt taakseen kahdeksan Calgary Flamesin osumaa.

Korpisalo torjui yhden laukauksen ja päästi yhden maalin Calgaryn 9–6-voittoon päättyneessä ottelussa. Blue Jackets johti toisessa erässä 4–1, mutta sen jälkeen Calgary teki viisi maalia peräjälkeen.

–  Tämä oli outo peli, eikä totta? Calgaryn päävalmentaja Bill Peters sanoi.

Blue Jacketsin valmentaja John Tortorella empi pitkään Bobrovskin ottamista vaihtoon.

–  Taistelin itseni kanssa koko illan, että pitäisikö minun ottaa hänet pois, koska osa laukauksista kimposi tai ohjattiin. Hän ei näyttänyt tuntevan oloaan mukavaksi, mutta päätin katsoa pystyisikö hän taistelemaan läpi, Tortorella sanoi.